Men Hallå!

Jahopp nu var man sambo fri i 4 hela dagar! skönt fast ska bara jobba så det är väl ingen skillnad egentligen...?
Så vad ska man hitta på i eftermiddag då? hmm.. Kanske skulle se om jag får igång drivrutinerna till telefonen.. hmm.. fast det låter jobbigt.. Känner mig väldigt lat idag och känner att jag får lov att göra det. =) Har jobbat fyra nätter ledig en och sen jobba igen.. både dag och natt.. :(

Har precis käkat en god pizza och är i mat koma just nu. men så fort jag piggnar till får jag väl se till att göra något!
Mamma o pappa har vart på Öland och de tog med sig regnet hit dom jävlarna, :)  så ute kan man ju inte vara..
Det heter ju "finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" men det tvekar jag på!!! Jag blir trött och seg när det regnar...

Och Carro, som svar till din förra kommentar. " Så dum är jag inte!, det fattade jag faktiskt " =)
Nä, nu ska jag kolla Fejjan o se om där har hänt nått kul sen vila =) hihi

Ciao!!

Tjenixen

Åh jag är så irriterad! Jag har precis köpt en ny telefon och kan inte föra över över bilder till datorn! GRRR!!! Kan heller inte blogga från den! Gaaaaah! Blir galen! Är det jag som är oteknisk eller är det telefonen som redan ballar ur?? Och detta skulle vara den bästa av de bästa.. hmm... Kanske inte skulle tro på allt man läser..
Nån måste hjälpa mig, för jag blir riktigt galen på sånt här!



Men ja, vad händer idag då? Jo det ska jag tala om för er. Först ska jag städa lite, så här skiner! Sen ska jag gå på bio ikväll. Måste ju ses den allra sista filmen av HP! Sen är det slut, konstigt, men har ju alltid gått på bio och följt dessa filmer genom åren, och nu är det slut! Finito!

Och i morgon börjar jobbet, så det är sista dagen på min lilla "semester", usch vad det gick fort! Lite FÖR fort!
Nä, det blir allt for now!
Hajj hajj!


Fullt ös!

Ja nu har det varit fullt ös i en hel vecka, svärfar, svärmor, och svägerska! Ja Paula kom hit från Malta och har stannat här några dagar innan hon åker hem till värmen igen. Mycket partaj har det varit, och till och med hunnit åka till James, som alla har tetats med mig för att jag inte har vart där! Mycket roligt! Nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Har ju inte ens kunnat blogga ( då ingen dator fanns ) Måste, måste, måste bli bättre på det!!





Skönt det ska bli med en ledig dag utan någon annan än mig själv innan jobbet kallar igen..
Usch för dessa jobb! Måste man jobba? Kan man inte bara gifta sig rik så man slapp slita som en slav???!!!
Kanske skullle gå och köpa sig en lott och hoppas på storvinsten??? Fast den kommer ju aldrig till mig så klart. Bara pensionärer som får de.......
Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen ska jag laga LASAGNE  ska bli suuuuper gott :) Ha en nice söndag så hörs vi!


Skäms på mig!!

Nu har jag fått skäll för att jag inte har bloggat.. Har inte haft "tid" och ej vart hemma..  I helgen har min kära Farmor fyllt 70, som vi har firat sen åkte jag o Jim till Götet och bott hos min Svärfar en natt. Lite bilder från våran lilla tripp kommer här nedan.











Ja idag kommer svärmor hit, ska bli mysigt! Ikväll blir det jobb som vanligt, men jobbar bara en natt till sen e jag ledig en hel VECKA! Ska bli suuuper skönt! Tack Jonnie för att du kunde byta tider och Tack CArro för du ställer upp o jobbar i mitt ställe!
Nu ska jag nog städa upp lite så här ser lite trevligt ut..

Tjingeling!!! =)

Tomtar/Vättar finns!

De finns! Kolla länken nedan! hahaha!


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article11649544.ab


Precis som vättar klär sig även tomtar i grått (dock ej jultomten) och har ett vresigt temperament. Är man snäll mot dem är de snälla tillbaka. Annars kan helvetet brytas ut! Så tänk er för innan ni slänger hett vatten utomhus och ställ gärna ut kakor och gröt till dem!




Hemma igen!

Hemma från Ullared och nu jag ska soooova innan jobbet, så jag e pigg. Annars kommer Jonnié halshugga mig i natt! Och det vill man ju inte så klart! =)
Några tusen kronor fattigare men goa skratt har man fått!
Mamma skulle ju tvunget in på Martin shop, för hon sa att hon aldrig hade vart inne i en sådam butik innan...
Men henne kan man ju inte ha med på såna ställen hon skrattar åt varenda sak och tycker nog att det är pinsamt - fast roligt på samma gång! hahaha! ja min söta lilla mor. Jim skulle vara experten och satte igång varje leksak och skulle visa mamma hur man gjorde.. hmm... Folk kollade snett på oss men det får man bjuda på!
OBS, inget köpt där inte..

Herrrååå på er!

Gääääsp...

Tjingeling!

Precis kommit hem ifrån jlobbet, trött som ett as!! Men inte sova länge idag för ska till Ullared idag med mammsen och shoppa upp hela lönen som kom idag!
Glömde ta min medicin igår så kommer vara tröttare än vanligt idag och ha ont :(
Men får skylla mig själv känns det som.

Skickar med bilder av min kära vänn och kollega TORKEL! Han är värdens bästa och lyssnar alltid på mig och håller för det mesta käften med! Trivsam helt enkel!




Här brummar han på poolens botten!!




Han är lite blyg för kameror, då han gärna brummar till andra sidan poolen och bubblar...
Han var extra glad och sprallig idag, för han kommer inte ut så ofta..


Nä, nu ska jag nana kudden! God natt på er!

Lite om min otur..

Jag har varit ett litet otursbarn i mina dar, att man är född Fredagen den 13 kanske har något med det att göra???

När jag var liten fick jag diagnosen Celiaki (gluten intolerans)
Jag har haft allt och lite till! Har ju bott större delen på sjukan än hemma!!
För cirka 14 månader sen fick jag diagnosen MS (Multipel Skleros) som är en kronisk sjukdom som av okänd anledning bildas MS-plaque framförallt i synnerven, det optiska synkorset, hjärnstammen och i ryggmärgen.
 
Läkare är det värsta jag vet, speciellt när man fått läkare som inte bryr sig, utan är bara där för att vara där, typ! Och när man väl hittar en vettig läkare så är den specialist på annat område!! * SUCK * 
Jag skulle fått diagnosen ett år tidigare om läkarna hade gjort sitt jobb. De ville göra ett ryggmärgsprov på mig, men jag hade hört att det gjorde så JÄ**A ont och att man inte kan gå på flera dagar, jag skulle lixom gå min bal dagen efter och sen var det ju sweden rock och student - SAMMA VECKA...  Så jag fick vänta 2 veckor, men läkaren hörde aldrig av sig m.m. Och nu får man gå till läkare resten av sitt liv...

           Ja jag kan ju skriva en novell här om min otur men skippar det

           Jag ska inte babbla mer nu, kan tråka ut er senare ist! byebye!! =)


Tack Jonnié!

Tack Jonnié, för du hjälpte mig med min lilla blogg!


RSS 2.0